augusti 26, 2012

Ett minne för livet

Har i veckor tänkt att jag ska ge mig iväg till en fotograf. Ta bilder på mig och magen. För tanken är ju att detta blir sista gången. Så föreviga det hade varit mysigt. Har inte gjort det med någon av de andra. Kollade runt massor bland olika alternativ, men kände inte att jag inte ville modella för någon där inte känslan kunde infinna sig och dessutom så kostar skjortan.
Så slog det mig. Jag har ju vänner som är så himla duktigt. Så frågade Sara om en ville göra mig en tjänst. Åh hon svarade ja.
Nu va de bara att invänta de perfekta fotovädet. Inte kunde jag ana att det skulle bli i någon form av jourtjänst. För både värkar och konstaterande att det inte är långt kvar hann infinna sig, men äntligen.
Solen, molnen och den underbara vinden inföll och vi tog oss till havet. Det är ju ändå där man trivs bästa.
Så ett smakprov här. Helt underbara bilder. Är helt förvånad själv att JAG kunde bli så bra på bild. Fast det klart man bär ju på något värdefullt.
Att tillfället skulle sluta med att skorna gled på klipporna och Johanna sakna  plumsade i havet var väll kanske inräknat, men vad kul det blev. Åh vilket minne.
Tack Sara!Inga kommentarer: