augusti 09, 2012

Besök på förlossningen

Man tänker att när man ska ha sitt tredje barn så bör man ha rätt bra koll på läget.
De trodde jag tills jag kom in på förlossningen idag.
Vi hade bokat visning, mest för att friska upp minnet.
Kan inte säga att jag vart totalt förvirrad, men jag kände mig inte alls hemma.

Förlossningen visste jag hade flyttat. Åh vilken lång bit de va att gå. Hade den legat där sist så hade jag väl fött i korridoren. Numera är förlossningen rena rama hotellet. Allt är ljust och fräsch, med goa soffor och underbara lokaler. Där kommer jag trivas om jag nu kommer att få vara där så länge, de andra gångerna har ju förlossningarna  tagit mellan 3,5-4,5 timma. Så får se om vi sätter snabbhetsrekord denna gången.

Barnmorskan meddelar att nya BB kommer att bli aktuellt först i slutet på september så det missar vi, men jag tänker att det är ingen fara. Jag trivdes rätt bra på det gamla.

Visningen fortsätter och märker att vi inte alls åker till våning 2 som vi brukar. Va 17, upp på våning 4. Det ser inte ut som vanligt. Känner mig lite förvirrad innan jag lite försynt frågar: BB är väl flyttat sedan 2006. Jodå det är det får jag till svar. Va skönt tänker jag då är jag inte helt ute och cyklar.

Så tillbaka till start. Kändes som sagt lite knas att åka på visning inför tredje förlossningen, men nu är jag glad att jag/vi gjorde det. Jag hade ju noll koll på att utom själva förlossningsskedet.

27 dagar kvar  - de närmar sig även om det känns som en hel evighet.

Inga kommentarer: