augusti 24, 2012

Åh nej inte nu...

... kl 7 igår kväll drog de igång. Värkarna. Åh de första jag tänkte, nej inte nu. Jag vill inte. Jag kan inte. Hur vet jag när jag måste åka in. Vill inte att det ska gå så fort som  tidigare. Hur känner man igen värkarna. Många tankar som far omkring. Har jag packat allt i väskan som ska mä. Glöm inte kameran. Är batteriet laddat?
Åh vi som ska på fest och sedan ligga på hotell. Nä nä nu har jag inte tid.

Efter 2,5 timma gick jag och la mig och hoppades på att det skulle ge med sig. Låg mer eller mindre vaken fram till kl 2 innan magen blev lugn igen.

Sovit oroligt som 17. Drömt massa konstigt. Vi åkte in till jättesjukhuset a´la Grey´s Anatomy. När vi yrat omkring där i cafe,lekrum och köpt en öl i baren kommer vi på att vi visst bara åkte hemifrån. Barnen ligger hemma och sover.
Snacka om yr!

Nu är det lugnt i magen igen. Visst den har väl sjunkit lite till och hickar gör det för fullt å trångt e det och spänner här och var.
Barnmorskebesök på förmiddagen. Förhoppningsvis det sista.

Inga kommentarer: