mars 04, 2012

V.13 + 4

Förmiddagarna är hur bra oms helst.
Eftermiddagarna och kvällarna vill jag fortfarande vara utan. Halsbrännan gör mig tokig och illamåendet står mig upp i halsen. När ska det släppa? När kvällarna närmar sig vill jag inget annat än att gå och sova. Jag slocknar kl 21 utan ansträngning.
Kraften är liksom slut.
För övrigt så känner jag inte så mycket.

Man kan tycka att när man är inne på tredje graviditeten så bör man veta hur det ska vara.
Fast jag är ändå nervör och grubblar. Tänk om det är något fel. Har jag vuxigt ngt? Ska det synas nu?
Ja det syns nog eller så syns det kanske att man blivigt lite rundare om baken för det är väl där de extra kilona har satt sig.S

1 kommentar:

Louise sa...

GRATTIS!!

Fasiken vad kul!

Vad tycker barnen? =) De måste tycka det är riktigt roligt!

Kram!

Louise