december 19, 2011

Facebookfenomenet

Att ha massor av vänner på facebook säger ingenting. Ibland så tar jag och rensar just för att jag känner, varför ska alla veta allt.
Facebook är säkerligen den sida som ställer till mest osäkerhet bland vänner och kärlekar. Man ser hur folk älskar varandra, kramas till höger och vänster, frågar varandra hur man mår eller bara säger hej jag saknar dig.


De flesta som känner mig väl vet hur jag ibland funderar. Jag funderar på hur det hade vart att ha någon som bjuder med en på promenader, ringer och säger: Hej kom och ta en kaffe med mig eller bara ta en promenad. Någon som man känner man kan anförtro sig till om det mesta och inget. Den personen har jag inte, vet inte. Har man någon sådan nu för tiden? Ni vet någon sådär nära som man känner att man inte behöver sträva efter något eller ställer några krav. Utan en sådan person som man vet alltid finns.

Ja ni fattar!

Inga kommentarer: