september 19, 2011

För eller emot oss?

Hela helgen har jag vondats över hur den skulle vara.
Jag skickade in en sändring i lördagsmorse. fick inget svar och tänkte nu blir jag uthängd,
men de ändra enligt mina önskemål så nu känner jag mig nöjd.

Vad tycker ni?
Klicka och läs!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej Bloggarbruden!
Jag fattar ingenting!! Hade en gubbe som var och knackade på hemma hos oss och frågade vad vi tyckte om att dom skulle flytta hamnen i Bua... Jag har nog missat detta helt. Vad kommer detta ifrån OCH vad innebär det? Måste man flytta en hamn? Kan man inte bara bygga nytt? Var kommer dessa enorma resurscher(pengar) ifrån? Kommunen? Eller är det privata intressen ifrån VäröBruk?
Är det inte bättre att bygga nya bostäder eller fräscha upp för äldreboenden och förskolor isåfall??
Många frågor...hoppas på bra svar...
Artikeln gjorde du bra!! och du ser lagom besviken ut på bilden:-)
kram Maria