juli 20, 2011

Harmoni!

Min kropp håller på att varva ner. Det vankas semester . 2 dagar kvar sedan så!

Helgens makrillfestival har gått till historien. Åh vilken dag. Den var så bra att jag nästan blev kär.
Det kunde inte blir bättre.
Att få vistas tillsammans med så många underbara människor som ställer upp i vått och torrt. Det gör mig lycklig.

Att dessutom har en man/familj som stället upp är när det gäller är underbart. Utan dem hade det verklien inte gått. Åh alla vänner som peppar och lämnar en kommentar. Ni ska bara veta hur mycket det betyder.

Nu ska jag varva ner. Erkänner känner mig lite tom. För vad ska man göra nu. Fira semester med familjen. Det blir väl en del besök till stranden om det så bara ska metas krabbor. Åh mitt i detta ska det intas borås djurpark, liseberg, måla hus, klippa gräs, bygga altan (?), öland. Ja man vet inte vad vi får för oss.

Inga kommentarer: