januari 27, 2011

Skinnskalleskor

När jag var 17 köpte jag mitt första och ända par DrMartins. Åh vad jag älskade dem. Jag hade dem jämt. Det har alltså gått 14 år sedan dess. Å många gånger jag tänkt. Undra om man inte skulle köpa ett par. Eller kan man det? Jag är ju ändå en harmonisk tvåbarnsmor som inte vill sticka ut allt för mycket, eller?  :-)
Nu till sak. kan liksom inte låta bli eller det blev inte som jag hade tänk.
Då mina nuvarande skor håller på att ge med sig så kollade jag in kängor och där var dem. Så fina. La dem i korgen och plötsligt stod det på skärmen. Tack för din beställning. Åh jag bara okej det var inte meningen, men det var tydligen meningen att jag skulle ha dem. Att de inte är äkta DrMartins gör mig inget, de är ju bara så läckra.

1 kommentar:

Malin sa...

Jag tycker dom va snygga, skit i vad andra kommer tycka :)
Det finns alltid någonm som ska tycka och tänka om allting ändå ;)

Kram