januari 02, 2011

2011

Man hann inte ens reagera så var ledigheten över. Vad lätt man vänjer sig! Det var ju inte ens meningen att jag skulle vara ledig. Fast visst har det varit skönt.

Nyårshelgen bara sprang iväg. Vi firade hemma hos oss då mamma & pappa låg sjuka. Så Angelica och Markus var hemma hos oss.

Vi åt gott och spelade sällskapsspel, Europaspelet från mitten av 90talet eller nåt. Så svara på en fråga som var aktuell då var inte det lättaste. Fast Andreas tyckte nog är det svåraste var att ta sig från England.

På nyårsdagen vakande vi och dagen två veckor efter kusinen fick Agnes du vattkoppor. Igår efter 2 dagar fanns det runt 20 prickar. Bara de inte blir fler för än så länge verkar hon inte ha ont av dem.Nu börjar det rulla på även med huset(n). Vi har snart signat allt. Så nu blir det planering ett tag framöver. Vad vill vi göra nu och vad kan vänta. Helt skulle man ju vilja göra allt på en ända gång fast det är inte akut. Även om det är skoj så är det också jobbigt. Det tar mycket kraft. Man vill ju kunna leva också och njuta av det man har.

Nu blir det jobb denna veckan. Nästa vecka ska det planeras om för mig. Undra vart jag kommer då. Alla erfarenheter är bra erfarenheter.

Inga kommentarer: