december 29, 2010

Tillbaka...

Efter att ha legat lågt ett tag tänkte jag dela med mig av mina tankar igen.
Kanske inte i samma utsträckning som tidigare, men iaf.

Att jag är mer avslappnad nu det känns.
Jag jobbar och känner mig lugn. Att få jobba med saker som utvecklar och där jag känner att jag kan är underbart. Känna att det kommer in pengar på kontot.
Nu ska det bara förhandlas så att jag får gå på ett längre projekt. Möte i mitten av januari.


Julen e över och tydligen har jag varit riktigt snäll hela året för att det trillade in både en tassimo och en dammsugare. Kylan är bitande och snön ligger det är underbart. Barnen älskar att åka utför kyrkbacken. Vi vuxna tycker iofs oxå det är riktigt roligt. De va längesedan en vinter var så här underbar fast det klart -19 grader är ju inte så skönt, men man kan inte få allt.

Inga kommentarer: