november 06, 2010

I´m alive

Nästa exakt två månader sedan senaste inlägget. Vad har hänt. Hur mycket som helst.
Anledningen till att jag slutade blogga för ett tag sedan var många.
Mest av allt gick jag och bar på massa känslor och åsikter som inte var lämpliga här. Bearbetade dem.
Har jobbat massor. Heltid med oregelbundna tider. Inte alls van vid att börja halv 6 eller sluta halv 8. De tär. Å mitt i allt detta har det varit jobbsökeri och intervjuer i massor.
Nu är jag lyckligast i världen
Jag har fått jobb. Å det känns så himla bra. Sökte ett ingenjörsjobb, men fick något bättre.
Så måndagen den 15 nov börjar jag som konsult på Ringhals. Känns bara så himla bra.


Nu är det dessutom klart att vi ska flytta med. Så framtiden har massa saker att ge. Jag har landat.
Å tack alla vänner som stöttat mig genom våren sommaren hösten. Alla ni som trott på mig även om jag själv har inbillat mig att jag aldrig kommer vara attraktiv på arbetsmarknaden. Att jag helt enkelt skulle gräva mig längre ner i restaurangträsket. 


Kanske inte alls kommer blogga framöver. Då bloggen egentligen har varit en vägg att slänga av sig tankarna på. Nu känner jag mig lugn och trivs med livet. Jag behöver inte bekräfta genom att blogga att jag ar det bra. Behöver inga kommentarer även om det är trevligt om att jag ska ta hand om mig eller att jag är bra som jag är, Jag vet jag är bättre än jag trott tidigare.

Inga kommentarer: