september 14, 2010

Fullt upp

Kan tänka mig att en del av er undrar vart jag tagit vägen.
Svaret är att jag bara börjat jobba. Har haft fullt upp i två veckor tid. Har knappt hunnit med mig själv känns det som. Att första veckan göra 40h och sedan veckan efter 48h känns. Här snackar vi rivstart. Inte alls konstigt att jag varit trött och somnar kl 9 på kvällarna.
Fast under dessa två veckor har det hänt en massa roliga saker oxå.
Vi genomförde en lyckad kusinträff. Alla utom en var närvarande. Kunde inte bli bättre!
Jag har även hunnit med det som jag längtar efter några veckor. Fick chansen att följa med upp i det blå. En flygresa med Annie var verkligen underbart och JA jag kommer att göra det igen. Förstår helt och hållet varför hon är förälskad. 


Har under veckorna nästan glömt av min egna födelsedag. Den kom liksom lit i skymundan i år. Fast vad är 31 år att fira. Jobbade dessutom kvällspass så det blev inte så mycket tid kvar. Fast från min älskling fick jag ändå presenten jag önskade mig. Ett presentkort på Asia Spa så nu ska det njutas. 


I dagarna kommer antagligen telefonen att ringa. Jag vet inte riktigt hur jag känner. Kommer jag bli glad av ett positivt svar, ja självklart. Hur kommer jag reagera om det är negativt. Denna gång kommer jag bli besviken. Jag känner det på mig. Hade så gärna viljat ha det. Ja ja bara vänta och se. Jag vet ju i vilket fall att jag är en positiv kandidat då de ringt och kollar hur jag är med mina referenser. Å jag vet att de bara pratar gott om mig. *s*


Så var det Amerikafest hos Emma. Å vad skoj att se vad alla klätt ut sig till. Det var en frihetsgudinna, en usama bin laden, en hemmafru, en hawaiidansare, en sheriff, en ameriskask fotbollsspelare och så ja som oscarsvinnare. Snacka om blandning. 
 

Inga kommentarer: