augusti 18, 2010

Vindsnurror vid Ringhals

Jag blir bara så trött.
Läser i Varbergsposten om stackarn på gloppes som är rädd att vingarna ska lossna från de kommande vindkraftverken. Lilla vän. Hur många gånger har detta skett?
100 verk tappade sina vingar
Klart att det händer.
Så kan hålla med. Att ha dem inne på området är väll kanske ingen lysande idé om man vill undvika motstånd.


Sedan att han klagar på den extrema lampan och alla reflektioner är trams. Hur jobbigt kan det vara. Finns beräkningar på hur de ska snurra och i vilken vinkel de ska placeras för att ej störa närboende.


Jag tror inte det minsta på att fastighetsmarknaden har ändrats på grund av de kommande vindkraftverken. Anledningen till att ingen flyttar dit för vem vill köpa en sommarstuga för 1milj?
Å att de var till salu sedan i början av sommaren är väll inte konstigt.
Bostadmarknade är trög på grund av den låga räntan och bankens nya krav på låntagarna.
Att sedan bara ge sig in i diskussionen genom av kontakta tidningen är larvigt. Försts klagar de på Ringhals alla hemska utsläpp. Så när vattenfall nu då investerar i förnybar energi är inte heller det bra. Hur ska ni ha det??

Ringhals Vindkraftverk

Gå in på länken och se hur Vattenfall tänker och studera kartan över komande placering. Vad tycker ni. Är det smart att han dem inom området?

1 kommentar:

Josefine sa...

Läste med det och tyckte det var rätt löjligt med. Tror bara att det är för att klaga. Och sen tror jag nog inte bostadsmarknaden förändrats pga det heller. Det är nog bara en gubbe som inte har bättre för sig som vill klaga på något. Det måste ju klagas på något. :P