augusti 21, 2010

SD sympatisering

Kommer väl få ångra det här inlägget framöver, men det är så här jag tänker.
För många är det nedräkning nu. Om fyra veckor är det riksdagsval igen. Vad ska man rösta på? De senaste åren har min uppfattning om de olika partierna pendlat. Ena stunden är man röd nästa blå. Å gör man alla nätets tester är det samma sak. Senast blev det iofs inget dera.
Vet inte om jag blev så chockad, men fick resutaltet SD.
Vad händer om man rösta på dem? I många fall tycker vi tydligen samma sak. Fast min erfarenhet är för snål. Å just nu känns det som om jag inte är tillräckligt insatt för att rösta alls. Alla munhugger varandra och kör pajkastning. Varför finns det ingen som går ut konkret med att så här tänker vi göra för vi tycker så här.

Så sitter och läser min vän Liz blogg. Hon får mig verkligen att tänka till. Även om jag inte håller med henne om allt så är hon duktig på att skapa diskussion.
Så nu gör jag som henne. Väntar och ser vem som kommer bjuda in SD. Blir antaligen den sidan jag röstar på, men som sagt man vet aldrig det är 4 veckor kvar.

Kommer börja med att gå på Buas Framtid´s politikerkväll. Så ni som är Buabor som inte vet vad ni ska rösta på och ni som vet vad ni ska rösta på. Kom ner till Fiskerilokalen den 31 augusti och ställ dina frågor.

Källa: http://lizzies.se

4 kommentarer:

Josefine sa...

Öhm, SD = sverigedemokraterna men det verkar mer som om du menar socialdemokraterna det vill säga S. Kanske ditt inlägg kan feltolkas om det är S du menar. Eller är du faktiskt sverigedemokrat?

Josefine sa...

Och nu insåg jag att du nog menade SD.

Sorry.

Josefine sa...

Sv: Och den fientligheten vill de flesta inte se i riksdagen. Det är ju den som gör att de inte är lämpliga att ingå i en regering. En regering ska inte vara fientlig mot de människor de regerar över.

Nåja, jag skulle aldrig i hela mitt liv sympatisera med ett sådant parti. Oavsett hur många goda andra åsikter de har.

Anonymous sa...

Vad är det som gör att du sympatiserar med SD, vilken del av politiken?