augusti 26, 2010

Profiliering av Bua

Ibland jobbar hjärnan med saker så man börjar undra hur man är funtad.
Hur ska man göra med PR för Bua.
Ska vi leva på att vi ligger mellan Väröbruk och Ringhals. Nää klart att vi inte ska.
Vi vill ju ha hit turister som fattar hur fint här e.

Då sitter min hjärna och drömmer sig bort. Jag ser en vy från tidigt 1900tal. Badande damer vid bastun. De dricker te på verandan. Vid hamnen sitter gubbarna och skrockar. På den numera fula gräsplanen finns små cafébord och en glasskiosk o kanske någon form av lekplats. En plats där alla kan vara utan att känna sig utanför. Damerna solare under sina parasoller och barnen springer runt och leker och gungar gunga. Några killar kollar vem som kan göra flest armuppdragningar på det fina utomhusgymet

Salta bad och en underbar hamn som tar dig tillbaka till seklets början.3 kommentarer:

Anonymous sa...

Vad är den sista bilden? Ser spännande ut?

Johanna Svahn sa...

Sista bilden föreställer ett utomhusgym. Man kan köra styrketräningsövningar utomhus.

Victoria sa...

Wow, jag säger som jag känner och citerar dig helt av! Just så kan jag oxå se det framför mig!

Camilla, vår underbara och otroligt kompetenta frisör, har oxå en idé om ett utomhusgym. Och varför inte? Jag ser även otroligt vackra och vindtuffa växter, men det är ju jag och mina trädgårdsfasoner som alltid måste lysa igenom :)


*KRAM* på dig gumman och hoppas du haft det bra på jobbet i helgen!