augusti 31, 2010

Politikermöte

Dagens politikerdrabbing i Bua gjorde mig måttligt förvirrad.
Alla pratade iofs väl om Buabygden, men ville de verkligen utveckla. Kändes lite som om katter runt het gröt. Jovisst är det vaktider, men vill man inte att väljarna ska lite på en. Kanske inte.
De pratar alla om att det är så kul att vi i Bua tar tag i saker som vill ha ioch att vi ha åsikter. Ja vad hjläper det med vilja och åsikter när ingen lyssnar.
När ska de utveckla bygden norr om Varberg. Då sitter Bergenheim och säger att om 25 år kommer Bua ser helt annorlunda ut. 25år! Är han inte klok. Det är nu vi måste göra något. Det är nu vi måste utveckla företagsverksamheten och bebyggelsen. Snacka om att utrota småorterna runt om stan.
Så jag hoppas verkligen att man tar tag i planbestämmelserna under nästa mandatperiod. Man måste våga satsa. Man måste våga misslyckas även om det kostar. Det är först då man kan komma och säga att det inte funkar. Innan dess är det bara antagingen eller fantasier.

Som slutsats kan man då dra att alla partierna är för att utveckla Bua och Väröhalvön, men det är ingen som vill eller vågar ta tag i det.
Å allt detta har gjort mig ännu mer förvirrad. Vart står det olika partierna. Så vad ska man rösta på i kommunvalet? Någon med ett bra argument??

Inga kommentarer: