augusti 24, 2010

Be a women in a mans world

Då var den andra intervjun över. Hur känner man sig efteråt. Ja snacka upp förvirrad eller förtvivlad. Ska man behöva man man för att få jobb in a mans world. När man får frågan hur man skulle göra om gräsklipparen går sönder eller om man någon gång ha lagat en moped. Hallå, nej tyvärr det lärde de inte ut i skolan.
Vad svarar man på en sådan fråga när den ställs som om man skulle lagat moppen själv som 15:årig tjej. Shit jag var glad att jag kunde köra.
I vilket fall. Visst kändes det bra. Skönt att kunna bli runtvisad på anläggningen och känna att det man lärde sig under våren om rökgaskondesering och fjärrvärme kommer till nytta.
Så får se hur det visar sig framöver.

1 kommentar:

Josefine sa...

Om jag fick den frågan skulle jag nog säga att jag skulle lära mig det och inte var rädd för att försöka luska ut problemet för att sen lösa det. :) Men det är helt klart en tråkig fråga att få efetrsom de uppenbarligen redan verkar ha svaret. :/