juli 23, 2010

P!NK ...

Efter att ha läst dagens kåsörer så kan jag bara hålla med.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.
Att stå i ett publikhav av 30000pers så blir det aldrig riktigt bra. Kontakten och ruset liksom försvinner.
Pink är en stjärna. Hon lägger ner mycket energi på scenspel och överaskningar, men det är ändå något som fattas. Jag fick en känsla av att hon gjorde det lite på rutin. Fast vad hade jag egentligen förväntat mig? Antaligen lite mer kroppsstrumpa och akrobatik. Fast när hon ber publiken sträcka upp händerna i luften händer det något. Alla jublar. Å vips kommer hon farande i en uppblåsbar boll över publikhavet. I detta läge så lufter publiken, men känslan försvinner lika fort.
Att konseren sedan efter 90 minuter är över undrar de flera. Va det inte mer?
Även om det inte riktigt uppfyllde förväntan tvekar jag inte att se henne igen. För som sagt hon är en stjärna, men nästa gång blir det sittplats och bästa tänkbara.

Inga kommentarer: