juni 20, 2010

Nagelbitare

Så länge jag kan minnas har jag varit nagelbitare. Har kämpat med att försöka sluta. Har en gång i tiden varit rökare. Det har jag slutat med. Det var ju bara att slänga bort. Ska man behöva klippa av fingrarna för att sluta bita?
Nu har jag lyckats spara naglar. Undrar hur länge det kommer hålla. Känner mig ändå lite stolt även om det inte är så snygga.
Tänker inte ge mig på att fixa det själv. För risken finns att det blir fel.
Tänk vad fint det är med långa naglar och solbrända händer.


1 kommentar:

Anonymous sa...

...ett litet tips. Är själv en person som biter på naglarna i tid och otid. Men jag brukar göra så att jag målar mina naglar med nagellack. Och när man har lagt ner allt job med det så vill man gärna hålla det snyggt och fint och då brukar jag faktiskt inte bita på dem. Har hjälpt mig några gånger ; )