juni 01, 2010

Examen


Vad säger man. Ska vi inte ses mer nu?
Några kommer man att träffa, ha kontakt med. Andra kommer man aldrig mer varken se eller höra.
Å varför var jg så nervös inför redovisningen. Den satt ju som smäck. Retar mig lite att jag inte kunde svara på en fråga från åhörarna. Jag kom på svaret när jag kom hem och låg i sängen. Retar mig. Hade man kunnat göra om den biten så hade jag gjort det.

Dagen rullar på i ett fasligt tempo. Champagne, fotografering, lunch, snabbvisit hemma och sedan tillbaka till stan. Att igen få känns som en ungdom genom att hinka alkohol på en bänk bakom fästningen har sin charm. Solen skiner och det är bara underbart. Nu tänker vi inte på att om någon timma är sista gången vi ses. 
Det blir mat på Vin & Skafferi. Gott, men ärligt vad det värt pengarna?

Lägger mig till säng vid tolvsnåret och funderar. Vad gör jag nu? 


Inga kommentarer: