maj 17, 2010

Praktiken

Har funderat ett tag på hur jag känner över praktiken och projektarbetet.
Känns som om det inte riktigt blev som jag hade tänkt. 
Nej det klart. Världen rasade lite när jag fick besked om att jag inte fick det jobb jag ville och som jag tycker förtjänade. Projektarbetet har rullat på bra tack vare att Erik har hållit mig upp över ytan. Känner ångest över att jag kanske borde gjort mer. Jag vet inte svårt att säga.
Första veckorna tillägnade vi projektarbetet så det blev inte så mycket skiftjobb. 
Dagtidsdagarna tillbringade jag några på verket. Sedan slog viruset till. 
Sedan dess har jag mer eller mindre varit sjuk.
Så nu två veckor kvar och mer praktik har det varit magsjuka och feber. Inte det minsta kul. Känns som om jag inte kommer att få ut något att praktiken. Vad kommer det sätta för spår framöver?! Vill ju göra mitt bästa även om motivationen är låg.

Inga kommentarer: