maj 06, 2010

Exarbete

Har varie hemma denna veckan då min förkylning när på tar alla kraft jag har.
Jag lämnar barnen och sitter uppkrupen i fåtöljen. Blir änna rastlös och tänker: är det så här det är att vara arbetslös. Då kommer jag bli tokig. Bara det blir väder och att jag har saker att göra hela sommaren.
Visst för att se det från den ljusa sidan. Vad skönt det är att inte har några förpliktelser. Fast jag känner mig lat. Det kanske man ska vara ibland?
Examensarbetet är inlämnat och hoppas på att vi får tillbaka det när jag går på nästa fredag. Helst utan fel i då även om man får räkna med det. Hoppas även kunna få till besöket på R2. Har blivit förhinder varje gång.

På måndag ska vi i alla fall försöka hitta riktlinjer till vår presentation. Skönt!
För varje dag som går så känns det som om man gjort fel. Kunde vi gjort på något annat sätt. Skulle man gjort en mer undersökande del eller är det bra som det är. Antar att tankarna bara är liten bit av nervositet. Man vill ju bara klara den sista biten oxå.

Inga kommentarer: