maj 11, 2010

Det närmar sig

Visst det är inget märkvärdigt, vi ska bara sluta skolan. Fast vi ska ju ta kort man ska visa upp sig för ev. framtida arbetsgivare. Klart att man vill se proper ut. Å hitta en klänning är inte det lättaste. Tyckte denna var riktigt mysigt, men leverans i mitten av juni. Det är ju alldeles för sent. Jag skulle vilja ha en klänning som man även kan ha till ALLA sommarens fester. Letar vidare!

3 kommentarer:

Ingela sa...

Hej!

Tack för gratulationer! :) Jag var ung när jag gifte mig, bara 18 år. :) Så då kan du ju räkna ut hur gammal jag är! ;)

Angelica sa...

Nelly.com har en massa fina grejer. Snabb leverans också! :)

annie sa...

Men du... det är inte "bara" att sluta skolan, Det är skitstort, för det är nu det börjar!! Så köp dig en riktigt fin klänning, för fasen vad du är värd det!!!