april 26, 2010

Erfarenhet

Jaha då var man invald igen då.
För två år sedan satt jag in styrelsen för Buas Framitd även då som suppeliant. Jag älskar att spåna ideér, men är inte så mycket för det där med att hålla i saker. I alla fall inte när man kommer på politik och befattningsnivå. Så nu och ett år framöver ska man vara med igen. Årets styrelse är annolunda emot sist. I år är vi fler som är yngre (medelålderna kan vara runt 35). Hoppas det kommer fram många roliga saker som vi kan pyssla förutom det vi redan gör.

Att man aldrig lär sig. För tio år sedan bytade jag hårfärg stup i kvarten. Så var man van vid att inte se riktigt klok ut i skallen, men nu!
Var inte riktigt nöjd när jag gick från frissan sist. Tyckte jag vart för mörk. Så tänkte: jag ljusar till det lite. Oj! Jovisst blev det ljus, kanske lite väl eller för mkt gult. Jag vet inte. I vilket fall så får kusinen rycka ut imorgon och rädda min frisyr. Så imorgon ska jag till Jennifer. De ser vi fram emot. Å framöver allt massagen!

1 kommentar:

Annie sa...

Får erkänna att jag hittat hit och kikar in ibland. Min hårfärg är numera svart och knallröd. Haha :)