mars 10, 2010

Som i en liten ask

Vad ska man säga. Grillning på hög nivå, men jag var inte det minsta nervös.
Man skulle kunna kalla det hundra frågor. För det var fråga på fråga på fråga. Väldigt personligt. Hur man tycker om det ena eller andra, varför man har sökt jobbet, hur man är, hur man funkar. Vad man har för förväntningar. Ja verkligen allt och inget. Kände mig säker på alla svaren. Kan det vara för att jag inte hade övat på någon speciell frågeställning. 
När vi gick igenom hur man arbetar så var det som en repetition och det kände väl vi alla tre. Fast det ska ju vara så. De hade ju ändå vissa saker som skulle prickas av. 
Att jag under halva tiden började skaka som ett aspelöv var pinsamt hoppas det inget märkte.
Jag var inte nervös alls. Tror helt enkelt att det var spänningen som släppte. Jag skakade, tungan kändes som en stor boll och munnen var torr. 

Känner mig i vilket fall som helst helnöjd. De var nog nöjda med mig med. Fick det intrycket i alla fall. Fast vem vet de kanske spelar bra teater. Skönt är det i alla fall vi hade en dialog. Det var som vi kände varandra sedan innan.

Inga kommentarer: