februari 26, 2010

1:a delen av intervjun avklarad

Information om Ringhals på Infocenter. Filmen har man sett några gånger.
Den borde verkligen moderniseras. Det finns ju flera saker som är fel.
Sedan rundvandring på 4:ans turbin. Våran "guide" har man ju träffat förut. Edin han är duktig. Kan mycket och riktigt trevlig. Ännu trevligare när de kommer ihåg en. Visst fick man briljera lite, men stod lite i bakgrunden, lär de som inte vart där förut se. 
Sedan att jag av någon slup fick visa vägen. Det bara blev så. 
Känner mig lugn inför den slutliga intervjun även om jag va nervös för detta, men det är ju ens framtid som står på spel.

Fick reda på att vid intervjun så är man menad för det block som intervjuar en. Så då är det bara att hoppas - det blir trean för min del.

2 kommentarer:

Simon sa...

Jag måste säga att jag var positivt överraskad. Infomötet var över förväntan. Man blir riktigt på gott thumör när man ser 4:ans färgglada turbinhall med dess gröna turbiner, orangea golv och lila dörrar. Det slår dock inte 3:an, vi har ju renshuset ;)

erica sa...

hej hej, en annan mamma här. Kikar in och önskar dig en fortsatt trevlig helg!!!

Kram