januari 08, 2010

Skiftlag 37

Vad glad jag är att vi en gång fick besök av stormen Gudrun. Utan ström i några dagar gjorde att det blev änna kallt här. Ja vi har eluppvärmt. Så nu står den där i vardagsrummet. Kaminen och värmer och värmer. För nu när det är -15 grader ute behöver man komplitering.
 

Barnen är dag på dagis respektive fritids. Tror de tyckte de var kul att komma tillbaka även om Agnes gapade och skrek.
Jag pluggar matte. Vet inte jag lär mig något, men det ältas i skallen iaf.
Finns mycket jag inte kan och som jag aldrig komma att lära mig.
Börjar bli nervös över de tentor vi gjorde före jul. Vill ha resultatet nu. Vad gör man om man kört på bägge?


Pratade med Gunilla på Ringhals. Konstaterade att ryktet var sant. Jag ska tillbringa min projekttid tillsammans med skiftlag 7. Kul kul kul, men vad ska jag skriva om?

Inga kommentarer: