januari 04, 2010

New Moon

Vad har man för förväntningar när man ska på den mest efterlängtande filmen. Stora naturligtvis.
Får erkänna jag var lite nervös. Hur skulle jag uppfatta den. När man läst böckerna så har man ju ändå koll på vad som borde hända. Efter förra veckans besvikelse så kan det inte gå sämre. Det finns ju någon anledning till att många ser den fler än en gång på bio.


För att göra en tjejkväll (jag, Vickan o Emma) komplett åt vi först entrecote på Köttbullekällarn. Sedan film. 
Inte en muskel var sig normal. Satt på helspänn. Fick intala mig själv i omgångar att släppa taget och min sjal som låg i knä´t och slappna av, men det gick inte. Jag var som hypnotiserad. Tydligen vad det mycket viskningar, skratt etc. i salongen. Jag märke inget eller iaf inte mycket. Den va klart bättre än vad jag hade väntat mig. Avatar släng dig i väggen. Så när ska jag se den nästa gång. Snart hoppas jag. Kan ju inte vänta till maj när DVD´n kommer. Sedan en hopplöst lång väntan Eclipse har premiär i juni. Inga kommentarer: