januari 13, 2010

Dödens dag

Ännu en gång sätter vi oss till bänka och gör en Matte D/E tenta.
Hur det har gått är svårt att säga. Jag känner inte av det länge, inte så mycket i alla fall. Jag har ändå en känsla av att det gick ganska bra..kände mig inte helt förvirrad. 
Tänker verkligen inte ha några förhoppningar innan jag får resultatet. Fast tror inte jag blir besviken vilket det än är. Det är ju bara: Gör om - Gör rätt som gäller.


Gott humör medföljer att jag vill göra skojjiga saker. Inte alltid familjen är med på mina noter. Blev ändå en resa till IKEA. Nej vi skulle inget ha så varför åka dit. Anton har slängt ut Agnes ur sitt rum så vi sökte inspiration. Ska man vara neutral eller ska man göra ett prinsessrum eller kanske ett skärgårdslivsrum. Ja vi spånar för fullt.
Anton fick ett skrivbord så han kan göra sin "läxor".

Inga kommentarer: