november 12, 2009

Varfär detta vaccinstress.

Tänkte att jag skulle vaccinerat barnen idag, men när kl slog 15:00 ringlade sig kön lång.
Å nej jag har ingen lust att stå i kö över en timma med två barn som inte vill.
Jag kommer att vänta med vaccination till nästa veckan eller kanske veckan efter. Å nej!, jag tänker inte åka in till stan för så hysteriskt är jag inte. 
Kanske gör detta lite i protest. För hur funkar kösystemet egentligen. Tydligen kan man om man spelar hockey i elitserielag gå före. Vad har de för rätt i det? Deras jobb är väll inte livsviktigt. Däremot så kan jag förstå varför sjukhusanställda och anställa på samhällsviktiga platser får gå före. De är ju de som ska vårda dem som blir sjuka och se till att samhället går runt även vid epidemi. 

Anton fyller 6 år på lördag och vi har fortfarande inte köpt något. Jag börjar få panik. 
Det tär på kroppen att pendla. Andreas har varit bortrest två dagar denna veckan. Jag fattar inte hur ensamstående föräldrar orkar att jobba heltid och kanske pendla långt. Jag är helt slut. Så jag tog "semester" idag.
Börjar känna av att man går upp tidigt, håller igång hela dagen och lägger sig sent. Tänkte då vad skönt med sovmorgon; visst Anton vaknade 06:15. Inte så konstigt han somnade 19:45 igår.

Inga kommentarer: