september 01, 2009

På ryktesvägen har jag sedan tidigare fått reda på att man blir riktigt otrevlig när man går nattskift. Man är trött och grinig. Jag vaknade helt utvildad och tänkte: Jo men detta känns bra. Nu två timmar senare. Vad trött jag är. Det går verklgien ut över familjen. Synd, men nattskift i kombination med PMS är inget bra. Ett nattpass kvar.
Känns vemodigt. Så är det väll alltid när man är medveten om att det verkligen är sista.
Hur gör man. Ska man tacka för ett trevligt sommar, eller bara gå hem och sova.
Vill ju inte säga tack och hej, vill ju komma tillbaka. Så typiskt mig att grubbla på sådant här.
Självklart kommer jag tillbaka i en eller annan form. Nu är det skola som gäller.
Ska bli skönt att vara ledig varje helg framöver. Inga jobb bara njuta med familjen och känna att man är ledig.

Föresten fick ju ett kontainmentbesök häromdagen. Kan inte påstå att jag hade någon förväntning. När man ser bilder så kan man tänka att oj vad stor det är, men nej det är ganska litet och trångt. Inget speciellt faktiskt. Jag gillar turbin. Där ser man vad man håller på med och kan tänka sig en process. Där vill jag vara.

Inga kommentarer: