september 18, 2009

Flickan som lekte med elden

I närapå ett halvår har vi längtat efter att få se den. Fortsättning på "Män som hatar kvinnor". Nu var det dax. Vi (jag o mamma) hade bokat biljetter sedan två veckor tillbaka.
Röda mattan hade ruillats ut, facklorna var tända, godiset köpt och kön ringlade sig lång.
Boken var spännande och läskig. Så visst visste vi att det skulle bli många blodiga slag. Å jag erkänner jag blundade. Visste ju som väntade. Det var väll ända fördelen med att ha läst boken innan. Jag tycker den kunde varit längre. Kändes som om man missade saker. Eller så var det bara så att tiden gick fort. Å poff var den slut, men boken slutar ju likadant. Så det är bara att vänta till november när slutet kommer.
Fast helt godkänns från mig skulle lätt kunna se den igen.


Inga kommentarer: