augusti 09, 2009

Borås djurpark

Idag bar det av till Borås Djurpark. Vi, mamma, pappa, Emil, Åsa och Jocke. Vi sågs där upp vi 11 tiden. Solen strålade bakom molnen. Det var varmt och skönt. Det är två år sedan vi var där sist - då var Agnes liten Idag var hon salig. Det skulle ridas häst, klappa getter och titta foglar. Som bilderna visatr fanns det olika sorters djur att titta på.
En helt underbar dag. När det fram emot kvällen var hemåt var vi tre som sov i bilen. En underbar dag.

1 kommentar:

Hatchepzut - Mamma till en ängel sa...

Åh rida hästapålle! Spännande.
Du angående träningen så har jag bestämt mig för att återta den gamla hederliga träningen som dessutom är gratis. Promenader! Jag ska iallafall ge det en chans. Jag inser att det är ganska omständigt att träna i stan, det finns så många ursäkter. Så jag ska ge slingan en chans.

Angående ikeakatalogen så har du nog rätt i det, den var väll inte sådär jättefacinerande denna gången heller.