juni 28, 2009

En riktig röra

Har börjat vara med nere i hjälpsystemet på Ringhals. Om man tycker det är rörigt på turbin. Så tycker jag nog detta var lite värre. Visst är det intressant, men rena labyrinten
Har lärt mig en hel del under de 3 veckorna jag varit där. Ser redan nu slutet på sommaren även om det är 5 veckor kvar, varav 2 veckor är jobb. Så kommer saknar skiftkamraterna. Har svårt att få in att man faktiskt har ett år kvar i skolan.
Iofs så är det ju bra. Det är ju ett tecken på att jag trivs. Och att det skulle vara jobbigt att gå skift vill jag inte riktigt hålla med om. Periodvis är det hårt, men sedan är man ju långledig och träffar familjen mycket.
Så det är väl bara att hoppas på att man gjort ett bra intryck och får komma tillbaka som ordinarie nästa sommar.

Inga kommentarer: