maj 07, 2009

Varför är det så!

Jag brukar inte ha fördomar om folk för alla är vi olika.
Sedan innerst inne har man det fast att man inte visar det.
Idag blev en av dessa fördomar besannade. Varför kan man inte få vara i fred.
De äldre (runt 60) män av invandrarbakgrund (visst finns svenska män oxå) som inte kan förstå att man inte är intresserad.
Kom i en situation idag när jag inte kunde fri mig om man säger så. Visst inget allvarligt, men obehagligt. Sätter mig på bussen hem. Jag och tre kvinnor/tjejer sitter i bussen. Denna äldre busschaufför kommer fram till mig och rent grovt sagt stöter på mig. Jag äcklas.
Har lust att bara säga - gå fram och gör ditt jobb, men nej jag är inte otrevlig. Äntligen slår klockan 5 och bussen ska avgå.

Blä.

2 kommentarer:

Josefine sa...

Oj vad härligt du fixat iordning här! Var länge sen jag var här.

De där chaffisarna på bussarna här hemma är lite mysko, vissa av dem. Många av dem skulle behöva gå charmkurs och vissa skulle uppenbarligen behöva gå antistötkurs. =P

Jag är helt såld i den Brion! Den gula alltså. Men tycker det är mysko med färgen.

Sara J sa...

Hej! Sara i Grimslöv här. Det var ett tag sen. Det är ju så att man skäms som busschaufför! Vissa karlar är äckliga och jag har råkat ut för det själv, fast då var det busschaufför och busschaufför....