maj 15, 2009

Pappa fyller 60

I veckovis har vi planreat denna dagen. Pappa har tydligen varit lite nervös.
Nu var det äntligen dax. Kl. 14 trillade alla in här hemma hos oss.
Jag hade förbeställt pizza så det blev en snabblunch.
Födelsedagspresenten öppnades. När pappa var ung så höll han på mycket med modellflyg. Så nu friskade vi upp minnet. Han fick ett nytt av oss barn. Pappa blev som barn på nytt. Kunde verkligen inte vänta med att öppna lådan tills han kom hem. Hi Hi
Sedan var vi mätta och glada och åkte vidare.
Vi hade bokat 5kamp på Liseberg. Underbart väder. Sol!!
Hur kul som helst. Det får man göra någon mer gång.
Senare på kvällen hade jag även fixat bordsbokning på järnvägsrestaurangen där det serverades grillade ribs och klyftpotatis.

Kvällen flöt på bra. Av någon konstig anledning fick jag för mig att jag ville åka Uppswinget. Jag har aldrig varit så rädd i mitt liv. Skrek ut min skräck. Så ALDRIG mer. Har det med åldern att göra. Klarar inte det länge.
Inga kommentarer: