april 20, 2009

Sjuka barn, Bilresa och Huvudprocessen

Andreas körde mig och Anna till Veddige där vi väntade in Maria med bil.Det på något sätt kändes det som om man är på väg på en liten semester. Vi har kaffe och mackor i väskan, solen skiner och alla är på gott humör.
Efter avlämnandet av en klasskamrat i Borås styrde vi kosan mot Nyköping.Alla något förväntansfulla. I Jönköping gör vi vårt frukoststopp.
Lagom efter lunch ankom vi vårt mål. Horsviks hotell och Studsvik. Verkar hur mysigt som helst.Jag som oroat mig hela resan för hur jag ska göra med bäddning. Jag hade ju glömt eller inte brytt mig om sängkläder. Så vips får jag ett rum där det redan är bäddat. Skönt. Fann även ett badkar som skalla användas. Blir ju inte att man badar nu när man inte har badkar hemma. Så man får passa på när man är borta.
Hela eftermiddagen har ägnats år ”Huvudprocessen”. Helt klart intressant. Lite små komplicerat, men kul.
Nu ikväll ska vi laga mat. Anna blir först ut att bjuda och tjejer på middag. Kyckling och pommes.

Mums!
Jag bjuder på lunch senare i veckan. Kommer bli en lättlunch med varma mackor och en rocculasallad.
Funderar på om man ska köpa mig lite internettrafik. Det finns ju ett trådlöst när på hotellet. Får kolla om det är värt det.
Har pratat med Andreas. Agnes är fortfarande dålig. Trist när jag inte är hemma. Anton hade varit frisk idag och varit på dagis. Hoppas veckan flyter på bra hemma. Saknar ju min familj.

Kl. 20:22
Pratat med Anton. Han vart lit ledsen över att mamma inte är hemma. Visst är det lite ledsamt, men kan ju förstå. Det är ju första gången mamma är borta ett längre tag.Agnes var visst sjuk fortfarande. Bara hon blir frisk snart. Trist när de ska vara sjuka, men vad gör man.

Inga kommentarer: