april 21, 2009

Reaktorfysik

Tisdag
Vaknade innan klockan. Alltså innan 6. Huvudet värkte. Har inte alls sovigt gott. Märkte att jag antagligen inte rört mig på hela natten. Så lite stel och on det vanliga. Det var alldeles för ljust i rummet . Jag får huvudvärk direkt.
Frukostbuffé. Helt okej för ett vandrarhem. Sedan var det dags för Reaktorfysik. Intressant, men lite småsvårt. Vad tänker man på när man får höra reaktorfysik. Kärnvapen, raketer etc. Hon som höll i föreläsningen var för början från Ukraina och hade jobbar med programmering av raketer etc. Hon kunde allt. Visst blev det lite kul när hon grovt bröt på ”ryska” också. Kanske vart det till och med dialekten som gjorde att det blev mer intressant. Tyvärr vägde det inte upp min huvudvärk. Får väll säga. Det är tur att vi inte ska ha prov på detta.
Eftermiddagen tillbringas med självstudier. Vad ska vi studera? Mer eller mindre lediga, men hur kul är det när 2/3 av klassen har lektion. Fast många av oss är trötta. Så det ger tid för vila och avslappning. Skönt!
Har även skaffat mig access till Internet. Äntligen kontakt med omvärlden. Å vet ni. Det ingick i rumskostnaden. Men andra ord betalar vattenfall.

Inga kommentarer: