mars 24, 2009

Andreas 30 år

Denna dagen har jag planerat sedan en månad tillbaka. Å så kul det blev som jag ville. Denna morgon fick han reda på att vi skulle i på Asia Spa och ha det gott. Han oroade sig för barnen. Vi skulle ju inte kunna hämta på dagis. Väl inne i stan var jag tvungen att ringa ett akut samtal. Nu förstår han att jag har massa fuffens på gång. Han misstänkte att jag pratat med hans bror som är hemma för vård av sjukt barn. Andreas är helt säker på att det bara är en täckmantel. Vi njuter av en spalunch och sedan massa bad med avslutande massagen. Vi detta laget känner han sig nog rätt lugn. Dagen börjar gå till sitt slut så mycket mer kan ju inte hända. Förutom när vi kommer där alla väntar med sång och mat. Undra vem som är lyckligast. Jag eller han. Alla min planering klaffade perfekt (nästan) Tack alla som hjälpte till och alla ni som höll allt hemligt.

Inga kommentarer: