november 06, 2008

Gräsänka

Andreas är på revisionsresa som det så fint heter. Endast en natt är han borta. Känns som en hel evighet. Kan tillägga att det är riktigt sällan vi gör något på var sitt håll. Fast nu framöver duggar det tätt. Andreas är borta i natt. Jag lör till sön. Sedan är han borta 3 dagar nästa vecka. Kan iofs tänka mig att det är bra att göra saker på eget håll. Så man får lite distans till vardagen.
Efter att ha fått reda på att jag klarar eltentan så har denna dagen bara varit hur skön som helst. Helt avslappnad. I vanliga fall är jag sur och grinig minst en gång om dagen, men idag inget alls. Varit ute med barnen på lekplatsen för första gången på hur länge sedan som helst. Låter hemskt, men tiden liksom rinner ifrån mig.
Det tar verkligen ett tag innan man kommer in i det här, men jag är på god väg. Nu är det bara att ladda om till nästa tenta. Mekanikomtenta å jag är inte det minsta nervös.

Mamma och pappa åker till Thailand idag. Gissa om det hade vart gött med värme. Jag får helt enkelt nöja mig med 30 minuter i solariet.


Nu är det GoNatt. Ska krya ner i det kalla ensliga sängen. Fast Anton lär väll komma om någon timma eller så!

Inga kommentarer: