november 08, 2008

Falkenberg!

Att återvända till den ort där man en gång levt som tonåring känns lite kontigt. Känner mig verkligen som en turist. Har kanppt vart här på de 8 år som jag bott i Bua. Helt sjukt egentligen med tanke på att det bara är 5 mil hit. Det är sådant som händer. I vilket fall, lämnar familjen för att umgås med mina "gamla" vänner. Efter c:a 1,5 timmas bussresa så är man framme och så sitter man här nu hos Anna vännen. Riktigt roligt.

Ikväll blir det fest i gamla vänners lag. Iofs så borde jag ta det lugnt för imorgon är det fars dag. Det blir bad på Klitterbadet med familjen och sedan kalas i Rydöbruk.


3 kommentarer:

Mynta sa...

Tack... Tyckte väll det var sådär på mig men vovvarna var ju snygga som vanligt. :D

Skojsigt med falkenbergsfest. :D
Hade du kul?

Kram

Mynta sa...

Mm det skulle nog inte vara fel faktiskt. :)

Mynta sa...

Ja och gott var det med. =D