november 14, 2008

Anton 5 år

Äntligen fyller han år. Han som har längtat så. Eller det har nog vi andra med just för att han har gjort det. Andreas är i Tyskland fortfarande och kommer inte hem förräns ikväll. Lite trist, men men det är sådant som händer. På morgonen hade vi presentöppning. Inte för att jag är den bästa på att gömma presenterna så Anton har hittat dem några gånger innan din födelsedag, men jag har lyckats lura bort det. Så gissa om han blev glad när han såg att det var hans presenter och ingen annans. Blixten McQueen är ju kungen just nu. Allt ska vara med honom. Så att få Lastbilen Mac i present kan inte för det bättre. Ikväll har Andreas familj varit här. Bjöd på smörgåstårta. Mumsigt. Imorgon är det kalas för min lillebror Joakim och Anton igen. Så kommer mina syskon med respektive och mina morfärldrar, men innan dess ska jag jobba en sväng.

Inga kommentarer: