november 05, 2008

Antagligen en gång till

När det är tentavecka så är alla mer nervösa, oroliga och allmänt konstiga. Man har liksom ont i kroppen. Frågan är bara om det inte är värre när man får tillbaka de stackars tentorna. Kan inte påstå att jag har det lätt för skolan så man är mer inställd på omtenta än att man klarat det. Så imorgon är det väll dax igen att få tillbaka en stackare. Så får se. Ska man skämmas ögonen ur sig eller le lite smått.
Visst är det jobbigt att tenta om, men jag är väll inte den ända som gjort det. Å försöker intala mig själv att jag har inte lika mycket tid att plugga på som dem som inte har familj med tillhörigheter.
Det är då tanken slår en. Varför gjorde man inte detta innan man skaffade familj. Ja just det jag visste ju inte vad jag ville göra.

Andreas åker bort imorgon på företagsresa. Så det är bara att gosa med barnen och hoppas att det blir ett lyckligt slut på dagen.

Inga kommentarer: