november 25, 2008

4:a

Inatt har jag inte sovigt något vidare. Har haft en känsla av att vi skulle få tillbaka våra omtentor. Å visst fick vi det. Jag kände bara att blir jag inte godkänd så vet jag inte vad jag gör. Går hem och gråter, slår sönder något. Så inte nog med det. Vår lärare skickade alla som tidigare klarat det på rast för att kunna ha personliga samtal med oss andra. Tänkte i mitt stilla sinne. Jaha då va det kört igen. En efter en får gå fram. Någon har klarat sig någon inte. Jag har vant mig nu. Jag står sist på listan. När det äntligen är min tur att gå fram frågar läraren:
- Johanna hur känns det.
- Jo tack bra. Känner mig nöjd kläcker jag ur.
- å ja det ska du vara för du kan ju det här. Du är duktigt säger läraren, du har gruppen bästa resultat.

Å tjoho jag prickade in en 4:a på grundläggande mekanik. jag vart så glad att jag skakade. Så nu är det bara att satsa på nästa om någon veckor.
Inte länge man får njuta.

Inga kommentarer: