juni 25, 2008

Stackars barn

Misstänkte ögoninflammation, men lämnade in henne på dagis ändå. Iofs med lite protest, men jag jobbar ju bara knappt 100m från dagis. Så bad dem ringa när det blev värre. Dröjde två timmar sedan var det dax att lämna jobbet. På dagis möts man av en glad och sprallig tjej fast ingrott öga. Usch man vet ju hur det är. Inget vidare. Hoppas nu bara på att inte vi andra blir smittade.

inte mer än att tänka tanken innan Jonas ringde och frågade om han ville med till För att ta tillvara på min VABdag så åkte vi och köpte rosor, trädgårdshallon och blommor till mina lådor. Tänkte in mitt stilla sinne. Vad skönt att äntligen göra något ihop jag och mannen. Hann vällLiseberg och lyssna till Mustasch Så vips där var han borta. Iofs så lät jag honom göra det. Är sällan han är iväg på något.Inga kommentarer: