juni 08, 2008

Det brinner på Arakullen

Svärmor och jag småpratar lite om vad man skulle göra om ens hem brann ner. Det brann ju i Falkenberg igår kväll. 14 lägenheter, en hel massa familjer utan hem och tillhörigheter.

Kl, 15 cyklar vid ner till båle för att äntligen ta årets första dopp. Sent kan tyckas, men jag är en badkruka. Då hojtas det om vi sett att det brinner. Va! Joho Arakullen bakom svärmors hus brinner. Läskigt när det kommer så nära inpå. Andreas snabbt iväg på cykel och Kerstin ringer grannar. Vad tiden går sakta när man väntar. Känns som en hel evighet innan vi hör sirenerna. Även jag bestämmer mig för att ge mig iväg. Kan ju inte missa tillfället att dokumentera.
Som tur e stod vinden på rätt håll och inget mer än skogen kom till skada.

Kan någon svara på detta!
Vad gör denna skylten nere på stranden???

Inga kommentarer: