maj 30, 2008

Nu har ekorrhjulet (stavas det så?) verkligen börjat rulla. När sommaren nalkas på ICA Väröhallen och sommargästerna strömmar till då är det dax. Under förmiddagsfikan ringer min mobil långt bort i mitt skåp på jobbet. Vem ringer hinner jag tänka. Finns bara en som inte vet att jag jobbar. Anette på Manpower. River upp väskan och svarar. Hon vill ha mig på Intervju på Ringhals. WOW, tänker jag hade ju vart perfekt. Efter att jag godkännt att hon får lämna ut mina uppgifter ber hon om att få återkomma.
Nu hemma på lunch. Hon lyckas verkligen pricka in mina raster. När hon nu ringde så var det klart. På ONSDAG ska jag på anställningsintervju på ringhals. Ska träffa en tjej ute på Infocenter.
När jag för en stund sedan gick från jobbet skithungrig för att äta lunch vad det bara mat jag hade i skallen. Nu kan jag inte äta har ju inte intervju i skallen. Visst man ska inte ropa HEJ innan det är klart, men skit vad glad jag är för en intervju.

Inga kommentarer: