maj 13, 2008

När jag igår åkte hem från stan hade jag fjärilar i magen. Jag visste inte hur jag skulle bete mig.
Har fortfarande inte fattat det. Tror att jag har drömt, men de vill ha mig. Så nu ska man genomgå ett säkerhetutbilning och bli godkänd av SÄPO. Sedan är det bara att vänta på den dagen som man lämnar ICA från att gå in genom porten till Ringhals. Å då veta att man har kommit till varbergs kanske världens bästa arbetsplats. Längtar!! Så ni som läser gratta mig gärna i en kommentar. *s*

3 kommentarer:

Louise sa...

Fasen vad kul! Grattis! Har en kompis som jobbar på RInghals ibland, men är främst på Oskarshamn.... =)
Så om det finns fler lediga jobb så säg till! Vill också jobba på Ringhals!

Kram!

Emma Brissman sa...

Grattis! Vad ska du jobba med då?

Jonas Svahn sa...

Grattis Johanna..när börjar du då? och som sagt vad skall du göra?