april 18, 2008

Dagen är verkligen underbar sedan att jag är på jobbet är ju en annan 5:a.

Efter en fattig månad är det äntligen lite pengar på kontot igen. Så verkar det vara för de flesta denna månaden. Vi festar till det med att ha säsongens första grillning. Grillat, potatisgratäng och kall öl på alltanen. Hur skönt är inte det?!

Agnes har blivigt förkyld. Hon bara hostar och skriker nätterna igenom. Inte det minsta kul när man ska upp och jobba. Så i morse. Typ halv 5 gick jag in och la mig i Antons säng. Och vilken fröjd. Tyst och kallt. Kan det blir bättre. Jag somnade som en stock.

Fick utbildningskatalogen från komvux. idag. Å nu är jag måttligt förvirrad. Jag var helt säker på att det var Energi o processteknik jag skulle läsa. Såg nu att de har undersköterskautbildningkomvux. Det har jag viljat gå alltid. Så det blir väll att jag söker båda två och får se vilket jag kommer in på eller är sugen på. För i vilket fall som helst så plugga ska jag.!

Inga kommentarer: