februari 23, 2008

Barnkalasdax igen. Denna gång va det Måns tur. Mellan 11 å 13 va det. Medans Anton var där så var vi hos Kerstin. Pratade lite om framöver. Å det verkar som om det snart går undan. Vi får väll se. Började prata om vår flytt till henne. Då nämner hon hur barnen kommer ta det. jag har aldrig tänkt tanken. Kanske det första man skulle gjort. Antons alla kompisar på ju här och inte där. Visst är det "bara" Buavägen imellan, men det känns lite knasigt. Ja ja det blir nog bra.

Hade så mycket jag skulle gjort idag och gjorde inte nåt. Får blir en annan dag. Anton va hos Emilia på eftermiddagen och hemma här var det lugnt. Fast det klart Agnes är rätt bra på att röjja hon med.

När vi skulle gå och sova hade Anton fortfarande inte somande även om han legat i sängen 3,5 timma. han hade inte ens sovigt middagen. Så vad va fel. Fatta ingenting. Han bäörja yra om att han ville han vaten å efterdet kom det. Som tur va han han förvarnat lite så spannen fanns till hands. Fast varför spyt han. Visar för övrigt ingen sympom alls på sjukdom. Han kräks i tre omgångar. Andreas flyr sovrummet, men jag får allt ligga kvar v are sig jag vill eller ej. I alla fall han somnar och vi vaknar inte förräns morgon och undrar vad vadet.